19. nap (3. fázis)

2009 május 4. | Szerző: |


Soha nem ízlett még ennyire a sárga borsó, mint ma. Az utasítás szerint beáztattam még este, és jó korán felkeltem, hiszen azt írták, hogy 2 órán át kell főzni, hogy megpuhuljon. Hát megpuhult ez egy óra alatt! Sőt, nem csak megpuhult, hanem teljesen szétfőtt! Kása lett belőle. De micsoda kása! Fantasztikus íze van. Kár, hogy nem lehet belőle túl sokat enni!

Remélem bőségesen pótolja majd a fehérjéket, és lassan kezdhetem a kondizást is :c) Már alig várom!

***************************************************************

És képzeljétek, volt erőm a kondiban! Ezt szinte el sem akarom hinni… pedig kénytelen leszek belenyugodni :c) Még kiváncsi vagyok, hogy holnap is bírom-e majd a kondizást, de asszem ezekután nem kell kételkednem a leírtakban.

Vörös borsó beáztatva, csak szét ne főzzem, mint a mai borsót. Annyi van belőle, hogy egész héten majszolhatom 😀
De ízlik is ám nagyon!!!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!